Mikro-tennis mandag i OTC
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Tilbuddet er målrettet børn fra 4-6 år. Der er fokus på boldleg, motorisk udvikling og enkel indføring i de mest basale tennisslag. Der bliver lagt vægt på, at det skal være sjovt og udviklende på samme tid. Vi laver tennis-forberedende øvelser, der på sigt vil styrke børnenes tennisspil. Det kan være:

-  Motoriske og koordinative lege og boldforståelse

- Boldkast, slå til en bold, lære at løbe og hoppe

- Lære at træne og arbejde med kroppen

- Øvelser det giver motivation og indlæring i glæden ved at spille med bolde

Forældre er velkomne til at kigge med fra sidelinien eller deltage, hvis trænerne opfordrer til det.

Mandag kl. 16.00-17.00

Vi starter holdet op mandag d. 5/10-2020 og fortsætter frem til indendørssæsonen slutter medio april 2021.

Træningsgebyr/kontingent

Pris for hele indendørssæsonen for 1x træning pr. uge: 1000 kr.

Beløbet betales i 2 rater - 500 kr. ved opstart tog 500 kr. i januar måned.

Vælg 1. rate når du tilmelder.

Værd at vide
Træningen udbydes i et samarbejde mellem Odenses to største klubber Tennis Club Odense (TCO) og Fruens Bøge Tennisklub. Træningen foregår i Odense Tennis Center i Marienlyst. Man kan ved tilmelding angive om man ønsker tilknytning til den ene eller den anden klub - hvis man har en præference.

Der er ingen træning i skoleferierne og på helligdage.

30.11.2020
05.10.2020 kl. 16.00 - 05.04.2021 kl. 17.00
Odense Tennis Center
Rate 1